Vloerschuurmachine STOF vrij Schuur Systeem JUNIOR

RFS-190/340

Het stofvrij schuursysteem maakt het mogelijk dat het afschuren van laksystemen, vernis en hout, bewerking van steen, kunststoffen en het polijsten van een breed scala van materialen tot hoogglans, tot een kunst verheven wordt.

Stroomverbruik: 2500 Watt
stationair toerental: 2800 min-1
Maximum schuuroppervlak: 190*340 mm
Geluidsniveau: < 70 dB(A)
gewicht: 70 kg

Meer details

Meer informatie

De voordelen van de vloerschuurmachine is veelzijdig.

Het systeem kan worden gebruikt ongeacht de machine, het past op alle elektronisch gestuurde hoekslijpmachines en hoek diamantslijpers. Het maakt een stofvrije werk in elke schuurpositie en voorziet in een perfect beeld van het werkvlak exacte schuren van randen.

Het systeem biedt een uiterst hoge schurende macht in vergelijking met orbitale en trillende schuurmachines. De toepassingsgebieden omvatten de afschuren van lakken, vernissen en bossen, de verwerking van metalen, kunststoffen en stevige oppervlakte materialen-van grof slijpen op een glad oppervlak, het verwijderen van roest en het polijsten van een breed scala van materialen in combinatie met de useit-Superfinishing-Pads. Dankzij het unieke ontwerp van de steun pad is stofvrij en hoge schuren prestaties gegarandeerd-met optimale kwaliteit van het oppervlak.

Het STOFVRIJE schuur-systemen kunnen dit soort werk moet worden gedaan binnen een zeer korte tijd met bijna geen blootstelling aan stof voor mensen of het milieu.

Datasheet

Eigen machine's Big Boy Jr vloerschuurmachine

Accessoires