P1 STOF vrij Schuur Systeem

RP1-Max/3

Het P1 stofvrij schuursysteem maakt het mogelijk dat het afschuren van laksystemen, vernis en hout, bewerking van metalen, kunststoffen en solid surfaces, en het polijsten van een breed scala van materialen tot hoogglans, tot een kunst verheven wordt.

Stroomverbruik: 1200 Watt
stationair toerental: 600-2800 min-1
Maximum schijf diameter: 210 mm
Spindel draad : M14, lengte: 20 mm
gewicht: 2,9 kg

Meer details

€ 1.306,80 incl. BTW

Meer informatie

De voordelen van de P1 stofvrije schuren systeem zijn veelzijdig.Het systeem kan worden gebruikt ongeacht de machine, het past op alle elektronisch gestuurde hoekslijpmachines en hoek diamantslijpers. Het maakt een stofvrije werk in elke schuurpositie en voorziet in een perfect beeld van het werkvlak exacte schuren van randen.Het systeem biedt een uiterst hoge schurende macht in vergelijking met orbitale en trillende schuurmachines. De toepassingsgebieden omvatten de afschuren van lakken, vernissen en bossen, de verwerking van metalen, kunststoffen en stevige oppervlakte materialen-van grof slijpen op een glad oppervlak, het verwijderen van roest en het polijsten van een breed scala van materialen in combinatie met de useit-Superfinishing-Pads. Dankzij het unieke ontwerp van de steun pad is stofvrij en hoge schuren prestaties gegarandeerd-met optimale kwaliteit van het oppervlak.De P1 STOFVRIJE schuur-systemen kunnen dit soort werk moet worden gedaan binnen een zeer korte tijd met bijna geen blootstelling aan stof voor mensen of het milieu.

Het werken op grote oppervlakken is een bijzondere uitdaging voor elke slijpmachine. Dankzij zijn krachtige aandrijving en motor is de verstelbare haakse slijper MAX de ideale partner voor de zwaarste toepassingsgebieden. Net als zijn kleine broertje MORITZ is hij ook uitgerust met constante elektronica met een softstart. Ook hier zijn de motor- en versnellingsbaklagers beschermd tegen stof en de trillingsgedempte extra handgreep vermindert trillingen tot wel 45%.

Datasheet

Eigen machine's P1 schuursysteem

Accessoires